Onze werkwijze

Binnen onze werkwijze staat u centraal. Zoveel mensen zoveel wensen, en zoveel verschillende opdrachten komen er bij ons binnen. Elke opdracht vraagt daarom veel aandacht en krijgt dat ook. Vanaf het eerste mailtje, telefoontje of aanvraag via ons klantenportaal gaan we enthousiast met uw aanvraag aan de slag. Hebben we even wat meer tijd nodig om de opdracht met u door te spreken, dan maken we natuurlijk graag een afspraak om bij u langs te komen.
Centraal in ons handelen staat onze persoonlijke aanpak. Goede communicatie gedurende het hele orderproces vinden wij erg belangrijk. Korte lijnen, direct contact en een vast aanspreekpunt, dragen hier aan bij.

Deskundig advies

Wij denken graag met u mee en geven waar nodig deskundig advies. Zodra we een compleet beeld hebben van uw wensen, ontvangt u van ons een scherpe aanbieding.

Ordervoorbereiding

Nadat wij uw order ontvangen hebben, worden de aangeleverde bestanden door ons gecontroleerd en de order ingeland. Vervolgens ontvangt u van ons de orderbevestiging met de verwachte leverdatum. Korte levertijden zijn bij ons geen probleem, geef dit vooral bij uw order aan.

Productie

Onze medewerkers staan met veel plezier en vakkundigheid tot uw beschikking om het gewenste druk- en printwerk of direct mail te produceren. Onze medewerkers en ons modern machinepark en randapparatuur zorgen er voor dat we de kernwaarden in ons DNA kunnen waarborgen.

Druktechnieken

Met ons conventionele druktechnieken kunnen we zowel in grote als kleine oplagen drukken. Bovendien kunnen we meerdere gepersonaliseerde soorten drukken.

Kwaliteitscontrole

Eén van onze kernwaarden is kwaliteit, dit ziet u terug in onze ISO-certificering. Al ons productiewerk ondergaat dan ook een strenge kwaliteitscontrole voordat deze ons pand verlaat.

Transport

Wij werken samen met gerenommeerde transportbedrijven om het materiaal op tijd en op de juiste bestemming te kunnen leveren. Heeft u een locatie die moeilijk voor hen te bereiken is, dan leveren we hij het zelf tot in uw kast.

Van begin tot eind begeleiden we u in dit proces.

Contact formulier

Wij helpen graag!