Partner in Business

u mag veel meer verwachten van ons!

Grafimedia producten

Vandaag de dag mag u veel meer verwachten van uw leverancier van grafimedia producten dan drukken en printen alleen.
Onze visie is gebaseerd op samenwerking, u vindt in ons een strategisch partner, wat inhoudt dat wij medeverantwoordelijkheid nemen voor het gehele project en meedenken in het voortraject. 

Onze kennis delen wij graag. Daarmee zijn wij een sterke gesprekspartner voor onze relaties. Wij luisteren wat uw wensen zijn en geven hierin gevraagd en ongevraagd advies. Met name dat ongevraagde advies kan leiden tot oplossingen waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht.

Wij gaan verder dan advies geven in grafische communicatievraagstukken. Denk hierbij aan efficiënter inkopen, besparen op drukwerk, besparen in uw logistieke proces, advies in papiersoorten, advies in drukken en/of printen. De enorme expertise en betrokkenheid van onze mensen maakt dit mogelijk. Wij investeren in onze mensen én in een duurzame relatie met onze relaties.

Producten

Huisstijl opmaak en huisstijl bewaking? Een nieuwe leaflet ontwerpen?

Lees meer

Kwaliteit op tijd

Onze slogan “kwaliteit op tijd” keer op keer te bewijzen. 

Lees meer
Sonneveld GrafiMedia ontzorgt

Unieke klanten hebben unieke behoeften.

Zo zal de één slechts de wens hebben verkorting van levertijden, terwijl een ander meer denkt aan een besparingstraject, terwijl weer een ander bestelgemak wenst voor al haar verschillende vestigingen, met behoud (of juist creëren) van schaalvoordelen. En dit alles met behoud (of juist creëren) van een helikopter-view, om zo de controle te behouden en indien noodzakelijk direct kunnen bijsturen.
Wij denken hierin mee.

De oplossingen zijn soms niet hapklaar en zullen voor u op maat vorm gegeven worden.
Steeds vaker wordt ons bedrijf vanaf het begin als adviseur bij communicatie trajecten betrokken. Meedenken over de beste manier van communiceren, totaaloplossingen aandragen en begeleiding van ontwerp tot en met eindproduct is kenmerkend voor het co-makership van Sonneveld. 
Doordat Sonneveld GrafiMedia ontzorgt, stellen wij u in staat zich met uw kerntaken bezig te houden, en dit alles met oog voor mens en milieu.