TRANSPORT

Voor elke opdracht wordt bekeken welke vorm van transport het meest efficiënt,
maar ook uit milieu overweging het minst schadelijk is.

Ware housing en logistiek

Alhoewel het drukwerk verzorgen een zeer belangrijke basis vormt, vereist een complete en integrale oplossing eveneens diepte en breedte in logistiek en warehousing. Daarom hebben wij ons de laatste jaren vooral geconcentreerd op het creëren van toegevoegde waarde in deze disciplines.
Zo beschikken wij over een volledig uitgerust logistiek centrum, semi-automatische opslag- en orderpicking systemen en warehouse faciliteiten in huis, allen voorzien van klimaatbeheersingsystemen. Dit stelt ons bijvoorbeeld in staat om complete drukwerk magazijnen over te nemen en deze boekhoudkundig perfect te archiveren en te managen.
Zo wordt na controle door de productieleider de partij vrijgegeven en doorgezonden naar de afdeling logistiek voor verdere afhandeling. In geval van ‘voorraad order’ wordt deze ingeboekt in het systeem voor latere afroeporders en wordt het gereed gemaakt door ons logistiek centrum.
Uit het systeem wordt een afleverbon aangemaakt, welke met het transport meegaat. Bij ontvangst van de zending moet te alle tijden deze afleverbon getekend worden, zodat er nooit onduidelijkheid kan ontstaan over de aankomst van de zending.